ETMAX uspješno resertifikovan po standardima ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015

Bez autora
Mar 11 2024

Kompanija ETMAX je uspješno resertifikovana, saglasno zahtjevima ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, za oblasti projektovanje, razvoj i izgradnja fotonaponskih elektrana.

Resertifikacijski audit je obuhvatio sve poslovne procese kompanije, utvrdio ispunjenost uslova i usklađenost sa zahtjevima standarda za upravljanje kvalitetom i životnom sredinom.

Proces resertifikacije je povjeren evropskom lideru u ovoj oblasti, sertifikacijskoj kući „TÜV AUSTRIA CERT GMBH“, a posredstvom Intercert d.o.o Novi Sad i Sertifikacija d.o.o. Banja Luka.

ETMAX je opredjeljen da oblasti kvaliteta pristupa sistemski, da igradi poslovni model koji je posvećen dostizanju ciljeva potpunog upravljanja kvalitetom, te kontinuiranim unaprijeđenjima poslovnih procesa. Zaposlenici su uključeni u ove procese i cilj je uspostava sistema koji je u stalnom razvoju.

Kompanija  je posvećena uspostavi i razvoju i drugih standarda u našoj oblasti djelovanja,  a posebna pažnja se poklanja razvoju i primjeni ESG prinicipa u poslovanju, kao i sertificiranju po različitim sertifikacijskim šemama u oblasti ekologije i zaštite životne sredine.

„Proces sertifikacije generalno, kao i resertifikacija, koja je kao vid provjere detaljnija i zahtjeva dodatne pripreme i obim provjere su za kompaniju ETMAX izuzetno važni, jer nam daju uvide u funkcionalnost našeg poslovnog modela, kao i smjernice za stalna poboljšanja. Naši klijenti na ovaj način dobijaju verifikovane informacije o pristupu kompanije sistemu upravljanja kvalitetom i životnom sredinom. Sve navedeno je garancija sljedljivosti i sistemskog pristupa poslovnim procesima“ -  ističu u ETMAX-u povodom uspiješno završenog procesa resertifikacije.

Više informacija možete pronaći na www.etmax.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik